18/2-2013

Idag har jag vart hos barnmorskan & allt var precis som det ska! Skönt. Nu snöar det för fullt ute och jag är så sjukt trött på detta väder, men efter vad prognoser sagt så efter nästa helg ska det börja bli varmare ute ohh vad jag längtar hehe! Hade ju vart underbart med sol och 5-10 plus så man kan vara ute med sin prinsessa och leka :)

5/2-2013

Japp dra igång städandet igen och vika tvätt och slänga in ännu en maskin, det finn ju liksom alltid något att göra speciellt när man har barn hehe hade städat allt igår men nu är det lekSaker överallt så bara börja om ;)

4/2-2013

Phuuu! Har diskat, dammsugat, städat och plockat i alinas rum, fixat nya glödlampor, skurat alla golv, tvätten är i maskinen och nu ligger jag på soffan men helt spänd mage haha får såna förvärkar men va fasen ja måste ju kunna städa. Nu ska jag laga lasagnett och äta själv sedan packa en låda och åka och lämna till dino på hans jobb. Efter det ska jag hämta min prinsessa från dagis!
Ja man kan säga att jag hunnit en del idag det känns skönt att ha det gjort. Känner mig så himla slö bara, skulle kunna lägga mig och sova några timmar till haha. Men men dags att börja med maten!

3/2-2013

Vaknade precis upp, hemma hos Pernilla i Nossebro! Har sovit sådär inatt. Tycker alltid att jag sover så dåligt när jag sover hos andra, sängen lutar (mina graviditets inbillnings syndrom) så fick lägga mig på madrassen bredvid alina på golvet för att somna haha. Sedan kom dino hit han har jobbat natt i vara så nu ligger han i sängen och alina på golvet :) mina Sötnosar! Jag ligger i soffan och tar det lugnt kunde inte sova mer. Fy jag skrev ut en status på Facebook igår haha jäklar vilken diskussion det blev närmare 70 kommentarer och vissa har sånt hat mot andra och vad andra tycker. Man får väl tycka vad man vill? Det va inte meningen att det skulle bli sånt jäkla liv av den status kommentaren haha men där ser man. Inget jag bryr mig om i efterhand men att det finns gott om omogna personer ohh ja! Och vissa, dom borde inte få ha barn enligt min mening! Kan man inte ta hand om sitt barn är det synd om den. Skaffa inget från början då.
Jag är så glad att jag lyckats så bra i livet jag har världens underbaraste man och finaste dottern på jorden! <3

RSS 2.0