Min prinsessa!

Ja Gud vad min lilla älskling gör framsteg! Jag känner att jag skriver ofta när hon lär sig något nytt men det är ju så roligt och sen blir det även som ett minne för mig där jag kan gå tillbaka och kika :) idag sa hon hej katten! Två ord på rad hihi hon pratar mer och mer! De hon kan säga nu är mamma, pappa, titta, blomma, kaka, anka, katten, äta , ut hon svarar (mm) om hon vill ha något, nej säger hon och lampa fast de blir lite som pappa ibland hehe,mer ord lär hon ju lära sig så som jag babblar med henne varje dag hihi nä men jag försöker lära henne och prata med henne i affären och peka på saker, många gånger försöker hon säga svåra ord men det är klart det inte är lätt :) jag tycker det är underbart att se alla framsteg man blir så lycklig över att det vi skapat lär sig så mycket <3 älskar min pojkvän och dotter enormt mycket!
Just nu Nattar diino alina och jag ligger här i soffan och ska se om det finns någon bra film på tv. Ha en trevlig söndags kväll alla dom läser!!

2 års dagen med älsklingen

Ja den var igår, jätte mysigt och lugnt hade vi det.. Gick runt och shoppade och handlade även mat mm, sen åt vi på ett ute ställe :) när vi kom hem såg vi film och tog oss varsin öl!! Älskar min pojkvän!!

Nu är jag ensam hemma med alina för diino är iväg och handlar en sak :)

den 15 januari 2012

Sitter nu med hårfärg i håret och kikar runt lite på datorn, funderar även på vad jag & dino ska hitta på imorgon för då har vi vart tillsammans i 2 år, så något mys får de bli <3 men bio är inte så värt tycker jag haha när man kan ladda ner filmen en vecka senare. vad är det då för idé? jaja vi får se vad vi kommer på och om vi kanske behöver barnvakt o så :) Nu ska ja strax skölja ur färgen, sedan toppa håret och ta ett varmt och skönt bad :)

<3

Obeskrivligt hur mycket jag älskar min lilla dotter!! Hon är bara så underbar :) idag är en sån dag då jag känner mig så lycklig! Har världens bästa pojkvän och dotter <3

Idag tänkte jag gå till hemkompaniet men det är en bra bit så får se om jag väljer det eller om jag kanske går till netto och kikar lite :)

Min lilla vinter tjej <3

Den 11 januari 2012

Ligger i soffan och har ont i magen nu igen, har kommit på att det kan ju vara rostad majs med chili krydda som jag inte tål. För igår mådde jag jätte bra men idag är jag dålig efter jag ätit det igen! Men men, snart kommer mamma nadine och Kerim hem till oss mamma ska bjuda på middag och eftersom vi inte köpt någon bil ännu så fick hon åka hit :)

den 10 januari 2012

Nu är det kliniskt rent i sovrummet & Alinas rum. Bara fönstrena som ska tvättas men de gör ja när vi flyttar :) Nu har jag bara hallen, toan, köket och vardagsrummet kvar :D de får bli lite i taget när man har en busunge som ska bytas på emellanåt och äta. Tur Dino e hemma annars hade man nog inte hunnit nått :) Nu vilar alina men jag är supertrött behöver nog ta en paus från städandet en stund!

Fotodag 4 januari 2012


den 3 januari 2012

Nu sitter jag och tar mig ett glas vitt :) lilla gumman sover sen en timma tillbaka och älsklingen är iväg och tränar! Jul och nyår har vart jätte bra i år och inte nog med det så har vi fått en ny lägenhet :D haha! underbart.. mer central i Lidköping, billigare hyra och mycket mysigare! Har inte bloggat på hur länge som hellst..hihi så en del har hänt med lilla Alina.
Hon går nu utan problem överallt, river ut allt i varenda låda i köket haha :D hon började gå när hon var 9 månader nu är hon 10 månader. lillgumman har fått 6 tänder och jag bara undrar vart tiden tagit vägen :) men det är underbart att se henne växa och göra nya framsteg. Hon försöker härma mig och prata men lyckas inte alltid få fram samma ord :) men liknande brukar det bli och det är ju en bra början till att lära sig prata mer än de ord hon redan kan. Hon kan säga mamma,pappa,titta, nana- farmor på bosniska, dedo- farfar på bosniska. Sen säger hon mmma till blomma och oooohhh när hon hittar nått hon gillar, och nam nam till god saker hon får smaka på :)
Kort från Julafton!
RSS 2.0