Den 27 oktober 2011

Godmorgon! Uppe vid 7som vanligt :) ja nu har jag vana att gå upp så det går ju lättare. Igår var jag och kikade på overaller till Alina. Hittade först en på H&M som jag tänkte köpt. Men sen kikade jag på Lindex och hittade en sån söt! som jag ska gå och köpa idag :) och kanske även någon ny pyjamas till plutten eller nått annat fint ;)
Denna tror jag det blir. Superfin :)

Sorry...

Skriver inte ofta trots att jag försökt skärpa mig. Vi har vart i turkiet och där hann jag inte med att blogga. Nu har jag sökt jobb konstant i 2 dagar. Har ringt ca 60 jobb :O o fått komma på några intervjuer men de är ännu ingen som hört av sig om jag fått jobbet lr ej. Får vänta och se. Jag som inte har något tålamod. Vill ha jobb NU haha =) Lilla Älsklingen sover så sött i sin säng. Dino är och spelar fotboll med sina kompisar haha och jag sitter här själv. Men skönt med lite egentid. ska snart sova känner mig väldigt trött ;)

21 år!

Ja idag fyller jag 21 =)
Har lite kalas för familjen idag och imorgon gäller det, då flyger vi till VÄRMEN!

Den 8 oktober 2011

Ja nu sitter jag här med Nadine & dino, våran dator har pajjat så vi fick nu låna dinos brors dator lite. Jobbigt att inte ha dator, man blir ju som beroende. Alina har vart gnällig nu några dagar förstår inte varför, hon vägrar sova fast att hon är jättetrött. knepigt.. Vi ska se en film nu och sedan sova, de e ju någon som fyller år imorn ;) haha

den 7 oktober 2011

Hej, Har inte så mycket att skriva. Det händer inte så mycket när det är sånt här dåligt väder, man vill ju inte ens gå utanför dörren. Om 2 dagar fyller jag 21, inte precis så att man längtar längre. Tror nog att fylla 20 var sista gången jag längtade efter att fylla år. haha! Nu får man göra allt och är vuxen, behöver man bli äldre?
Jag längtar mer efter vår resa ( som jag tjatar om i varje inlägg) haha. Idag händer det inte så mycket, vi går mest och väntar på att tiden ska gå bara. Vad gör ni där ute? någon som har tips på något kul att göra inomhus så man slipper ta sig ut i detta regn väder :D
Lite bilder på mitt allt <3

vikt

glömde ju att skriva om min vikt. Har kämpat en hel del & det har lönat sig. Visst jag ska inte äta potatis,ris eller pasta när ja går på denna dieten. MEN det har jag ätit 1 gång om dagen iallafall :)
Det som jag följt det senaste är:
  • Ätit mindre portioner
  • Slutat med all saft & dricka, dricker endast vatten & citronvatten
  • Äter inget godis,chips eller liknande
  • Äter inget bröd eller smör
Ja på ett ungefär så har jag börjat lite såhär, har inte gått all in än haha pga att vi ska åka till turkiet och då känns det som att man ändå går upp allt där igen :/ men ska försöka tänka mig för lite där bort också :)
RESULTAT av detta är :
Från start vägde jag 71kg
Nu väger jag 68
PS: jag har självklart vägt mig under samma tid på dygnet så detta stämmer ;) Har alltså gått ner 3 kg på 7 dagar :D haha inte illa pinkat. Men då har jag rört på mig en del också :)

den 5 oktober 2011

Min lilla prinsessa ligger nu och sover middag, jag har precis ätit lite & älsklingen är i skövde men kommer hem strax. Idag är det bara 4 dagar tills vi åker. men är inte så nervös ännu, men de kommer nog dagen innan ;)

Zumba fitness!

Ska börja köra det här hemma nu också och inte bara gå ut och gå :) kan ju bli lite roligare samtidigt som det förbränner :) Ja nu åker vi till turkiet om 7 dagar känns kul :) hoppas ni har de bra!

<3

Idag är min prinsessa 7 månader :)
RSS 2.0