Min blogg går utför :(

Haha känner lite nu att det finns så mycket annat att lägga sin tid på än att blogga, visst är jag tråkig!
Men ska försöka skriva lite ibland iaf. Just nu sitter jag och kollar på en present till min älskling som fyller 20 år nu i juli. Tror det blir en klackring i äkta guld med Alinas namn ingraverat :) borde ju duga. Måste bara kolla hans storlek mm.
Idag ska vi på läkarundersökning med Alina på bvc :) Hoppas allt ser bra ut som sist! Sen senare idag kanske vi ska kolla på en 3a det beror på om killen som bor där nu hade tid idag. Men imorgon blir det garanterat att kolla på en annan 3a här i stan. Haha hoppas någon av dom passar oss iaf ;)
Ciao!

Nya mobiler :D

Idag köpte jag & älsklingen nya telefoner...

Såhär ser min ut


Såhär ser Dinos ut

Bra kamera!

Min moster tog lite kort på Alina.. fan vill också ha en sån kamera :)SMILE

Alina är glad varje morgon, så gosig <3

Sjuka promenader

Har vart med Janika både igår & idag, haha tyckte vi gick mycket igår i lilla Vara. Men idag har vi fan gått runt i hela Lidköping. Har ingen känsel i mina ben nu typ ;D men det är bra! Har tagit lite kort på våra söta tjejer men min kamera är ju inte den bästa när det gäller kort, den är mest till för filmning :) men som tur är har nog Janika de bästa bilderna kan jag tänka mig med den kameran hon äger ;) men jag slänger upp en bild på godingarna ändå!


Amilia - - - - - - - -  Alina

Sötnosar!
Kanske blir bästa vänner, HAHA vem vet

Flytta?

Ja vi har vart och kollat på ett litet hus, kanske får vi hyra detta =) det får vi reda på om 14 dagar så det blir spännande. Det ligger väl lite på landet kan man säga men det är en lugn och fin miljö och ett fint litet hus med inglasad altan, så jag tror det blir bra för oss där och bra för Alina att växa upp där :) men vi får se som sagt om han vill hyra ut detta. Det var inte helt 100 än pga att han måste prata med sin fru först som är på semester nu och kommer hem om 2 veckor. men men jag håller tummarna :)

♥ Alina 1 månad ♥

Vår lilla söta älskling är redan 1 månad gammal, hihi tiden går ju en hel del fortare nu än när hon låg i magen :) Idag ska hon också börja med sina AD-droppar som hon ska äta varje dag, tror det är ända tills man e 5 år?
Idag jobbar älsklingen på mässan i vänsersborg igen, även imorgon.. Tråkigt för oss att vara utan honom men det får gå, kanske åker till Linda och hälsar på idag, beror på om mamma vill vara så snäll och låna ut sin bil till mig :D

Såhär söt var jag igår, med skor som moster Veronica har köpt :)

Alina pratar med mig <3

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/1ju0A28IHro" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vänersborgsmässa

Älsklingen är i vänersborg och jobbar nu så nu är jag och lillan själva till klockan 5. Sovit bra har vi iaf. somnade vid 12 igår o vaknade vid halv 11 och lillälsklingen vaknade bara 2 gånger för mat o blöjbyte :) funderar på vad vi ska hitta på idag :)

RSS 2.0