10/12-2012

Åh vad skönt att dagarna går lite fortare nu, dock har jag mycket jobb men de är ju då tiden rullar på så de är väl positivt!
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min hud lotion ska torka så jag kan klä på mig, har precis duschat & städat hela badrummet. Grovrengöring.

Lilla prinsessan är på dagis och dino sover en stund. Själv ska jag passa på att städa lägenheten, ta en kopp kaffe, laga mat och hämta min underbara dotter från dagis. Efter det blir de jobb i 7 timmar.
Dagen imorgon ser ungefär likadan ut, förhoppningsvis mindre att städa haha. Och på morgonen imorgon ska alina ha sitt första lucia firande och hon ska vara en liten tomte gumma <3 återkommer med bilder på det!
Dags att sätta fart här nu hej svejjs!!!

Ultraljud

Vi ska få en liten prins denna gången <3 underbart! En av varje hihi. Allt såg kanon ut dock har jag gått lite mindre av tiden än vad vi trodde så jag är i vecka 17 nu :) och behöver därför göra ett nytt ultraljud den 18 december men det ska bara bli underbart att få se honom igen <3

4/12-2012

Imorgon är det ultraljud <3

1/12-2012

Wiiho! Massa snö ute nu! Så underbart mysigt! Och jag och lill strumpan har vart ute och åkt pulka idag :) nu har hon sovit snart 2 timmar hehe så de tog på krafterna! Men nu vaknade hon precis och ropar mamma från rummet så ska ta upp min älskling :) ciao!!

RSS 2.0