11 Januari 2011

Idag började jag dagen med en god frukost, sedan upp och städa och älsklingen diskade lite, sedan gjorde han jättegod mat. Köttbullar, hemmagjort potatismos, lingon & gräddsås. Efter det diskade han allt efter maten, då gjorde jag en citron & limekaka igen, haha kan ju säga att jag är riktigt trött på den men mamma kom till Lidköping idag ifrån strömstad ( där hon bor ) och hon ville gärna smaka på den så gjorde den en gång till då :) Nu ska jag och älsklingen strax gå hem till min lillebror och fika.. Idag är det 44 dagar kvar till BF och tiden går som vanligt lika segt. får verkligen panik någon som vet vad man ska fördriva tiden med så att en månad bara försvinner?



Kommentarer
Sandra, Colins mamma

Hehe ja, näe jag vill vänta ett bra tag tills vi skaffar en till. Vill att Colin får ha sin egentid med oss först och ha sina leksaker ifred. Är barnen täta så ska dom dela på allt hela tiden. Det ska liksom vara lite skillad så dom är på olika stadier i livet. Lättare att ge dom egentid då. Vi har planerat massor med resor nu så det är enklare att resa med ett barn än två. Men vem vet ni kanske får en till lite tätt. Många som får det eftersom man superlätt blir gravid precis efter man fått sitt barn :P

2011-01-11 @ 18:29:27
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Liiisa

Tack, det blev skit bra här hemma nu :p

Bädda du sängen när du kom hem? Hihi

2011-01-11 @ 21:36:30
URL: http://kroom.blogg.se/
Jennie, Livet, vardagen och familjen

jaha okej så de va han som hade snackat gojja alltså. Nej det är ju absolut ingen att bry sig om, man vet ju själv hur allting är. :)



Tack så mycket :) Ja jag såg att du också hade klippt dig. snyggt! :) trivs du i den nya frisyren eller sknar du ditt gamla hår? :)

2011-01-12 @ 13:02:33
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Sandra, Colins mamma

Hehe ja men precis man vet aldrig vad som händer. Hoppas allt är bra med dig idag.

2011-01-12 @ 13:47:02
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Sanna - Gravid i v.33

Sv: Ja det tycker jag verkligen. :)



Men åh, här tycker jag att tiden går helt galet fort haha. Ändå gör jag ingenting om dagarna. :p

2011-01-12 @ 16:29:50
URL: http://saaanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0