Köpt ny videokamera/kamera :D

Vi handlar & handlar, haha men det behövs ju nu när lilla Alina snart kommer. Nu har vi köpt en riktigt bra videokamera, som du även kan ta bilder med :) Så nu kan vi filma på bb och hennes kommande år :)
När vi åkte till Falköping igår och köpte kameran så åkte vi även en sväng förbi coop forum där vi hittade en liten rosa badbalja :D perfekt! så nu har vi det också, nu är det bara pyttelite kläder till som vi ska köpa och sen hennes säng, sedan är allt klart. Det känns skönt :) ska lägga upp lite bilder senare på hennes lilla garderob än så länge och det ska jag ta med nya kameran så får vi se hur det blir ;) Nu ska vi gå till MVC så skriver senare =)


Kommentarer
Linda R

Ja usch dom tankarna är så jobbiga, är ju svårt att "bara stänga" av dom tankarna och njuta....särskillt om man vet att det kan hända vem som helst :/

Ja beställde på andningslarm.se

Ringde och kollade med dom och dom rekomenderade starkt den som heter "Respisense Ditto" för den är mycket tätare i skarvarna och har en vibrator som väcker bebisen om den ej andas på 15 sek och så kan man byta batteri själv (de andra behöver man skicka in)

2010-12-06 @ 18:39:09
URL: http://farrydaylady.blogg.seady.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0