TRÖTT

Inatt fick jag inte sova något, nu har det blivit livligare i magen, haha det är inte jobbigt med sparkarna det som är jobbigt är att dom precis hela tiden träffar blåsan så jag får ju gå på toa varje timma :/ har sovit 3 timmar sammanlagt inatt typ. fyy! Förut idag hände något konstigt, jag blev jätteyr, huvudvärk och kräktes nästan.. sen så fort jag åt lite så gick det över :/ kan ha vart att jag vart vaken så länge utan att äta..Imorse så städade min älskling hela lägenheten, så söt är han! :)

Idag är jag i vecka 22+4 och ja har tagit lite bilder på det imorse, sen igår var vi och hämta en baby box ( en papperskorg till blöjor och massa andra saker med ) har några bilder på sakerna där ifrån också ;) Och igår kom även första numret av tidningen som min mamma gett mig i present, så det blir roligt att få den tidningen varje månad nu framöver :D vet inte om det var i 1 år eller hur länge men men :P

Amningsinlägg,  cd skiva, 12 st pyttesmå blöjor, och blöjhinken

                                           

Sedan var det massa tidningar med i boxen också :)

Detta ser jag av mina fötter nu, haha!



Denna bilden tog min älskling, syns lite dåligt men men :)

Good morning!

Nu har jag vaknat nyss, ska göra mig en ost macka och varm oboy! Senare idag ska jag städa lite och försöka måla klart skåpet så ska jag lägga ut bilder på hur de såg ut innan och hur det ser ut nu ;)

Babysitter med massage & musik

Nu kom jag & Dino precis hem från hans syster, vi fick en babysitter av henne med massage & musik i, skit häftig :) sen fick vi även en bilbarnstol. Kanonbra! Nu har vi bara en säng kvar att köpa :) Och lite andra små saker såklart, som spjälskydd, nappar och alla sådana små saker som man behöver :)


Babysittern, det finns en knapp i fram som gör att det blir massage i den. Sedan är det knappar på ovansidan till musiken :)




Bilbarnstolen

Spring hela natten!

Inatt var det lite jobbigt, första natten som jag kände att hon sparkar på natten. Sparkarna i sig är inte jobbiga men när hon träffar urin blåsan inifrån känns det ju som man ska kissa ner sig så då e det bara att springa till toaletten. Tror jag besökte den 5 gg inatt :) Sen har jag börjat bli så törstig hela tiden, dricker & dricker men d hjälper inte :P tänk vad en liten bebis ställer till med... Men allt är värt för den lilla <3

En 23 Veckor gammal bebis :)

Vårat hem =)

Tänkte ladda upp lite bilder på hemmet :)

En del av köket



Andra delen




Hallen




Sovrummet, har inte hunnit köpa överkast än haha.




En del av tv rummet



En annan del av tv rummet




Älsklingens "hörna" i tv rummet, haha




En del av toaletten



Andra delen av toaletten



Nu ska jag gotta mig med detta! ;)


Våran lilla dotter <3

Nu ligger jag i sängen har redan vart uppe idag och ätit frukost och duschat, men jag blev så yr och fick huvudvärk så jag la mig lite i sängen igen. Känns som jag e lite förkyld :/ Men bebisen verkar ju inte märka av det iaf för hon sparkar och har sig som vanligt där inne :)

Nu är jag i vecka 22+0 exakt idag då :) roligt! men vill att tiden ska gå FORTARE!! Idag är det exakt 4 månader och 2 dagar till beräknad födelsedag för den lilla! sen vet man ju aldrig riktigt när de kommer.

Jag läste lite i graviditetskalendern som jag har här hemma och i den står det att man ofta nu kan börja läcka råmjölk, men det har det inte gjort på mig iaf :) något annat som jag däremot märkt nu är att vårtgårdarna blivit mycket mörkare, snyggt!! eller inte. haha

Barnet är nu ca 20 cm lång och väger ca 500g

Här är en bild tagen från google.se denna lilla tjej föddes i vecka 21. Tänk att min är såhär stor nu till o med lite större :) fast såklart (liten) om den skulle födas nu.

Vecka 22 imorgon :)

Ja då är jag exakt i vecka 22 imorgon då =) egentligen säger man ju att jag går in i vecka 23, men jag tycker det är så krångligt att säga så så jag skriver det exakta ist =) har så tråkigt nu så passade på att ta några kort på mig (tjockisen)


Ja här ser jag väl ändå inte så tjockis ut :D haha




Älsklingen tog en bild på mig när jag sitter vid datan



Magen från sidan



Gina Tricot

Ska möta Christin nu vid 12 och dra in till gina mm och se om man hittar nått fint denna veckan då ;) brukar väl komma in lite nytt varje vecka... Skulle hunnit städa lite här innan jag drog, men han bara vika in all tvätt och bädda sängen och plocka ordning allt i tv rummet. får damma, diska och damsuga sen när jag kommer hem igen =)

Riktigt gammal bild på mig och Christin

mmm Pizza :D

Älsklingen fick jobbet! gött :P så han börjar redan imorgon klockan 10 :)
Jag och dino gick till kerim en stund och så var Jennifer min kusin där också, då frågade vi om de ville med till Pizzerian och käka o se på fotboll. Så vi gick dit. Det var ett tag sen jag åt pizza så de va rätt gott. Sen kom Emma ( min andra kusin ) också till pizzerian, och hon fyllde år idag också! Grattis! ( för tredje gången ) haha..

Imorgon när älsklingen jobbar trodde jag att min dag skulle bli sååå långtråkig, Men christin ringde mig förut och sa att hon var ledig från skolan imorgon så vi skulle hitta på något =) Det får bli fram till 4 då för då ska jag möta Emma så ska vi hälsa på Jennifer på hennes praktik, sedan ska vi hem till Emma så jag får se hur hon bor och sedan möta Jennifer igen som slutar praktiken vid 6 och då ska vi hem till mig en sväng :) så imorgon är en fullbokad dag. Men det är roligt för annars så händer de ju fan inte ett skit :D

Nu ska jag och Älsklingen se klart filmen A walk to remember, vi orkade inte se klart hela igår för vi var såå trötta. Men än så länge är filmen jättebra så nu vill man se fortsättningen :)


Jag tog en Vesuvio såklart, som vanligt!
'

Bild tagen från google.se


Här är en bild på mina kusiner Emma & Jennifer

Arbetsintervju

Älsklingen ska på arbetsintervju efter klockan tre idag, håller tummarna för honom nu, han behöver verkligen ett jobb och då kan även jag börja söka timvikarie tjänster =) Hoppas Hoppas!

Kallt ute !

Urs och fy nu börjar det verkligen bli riktigt kallt och tråkigt ute! Jag har ju typ en 8 jackor som jag kan välja mellan till alla väder, dessvärre är det att knappt någon kommer passa snart :) haha har en vit jacka med päls nu men känner mig som ett riktigt fetto att gå med den på stan, för magen syns liksom inte utan det ser bara ut som jag vaggar fram haha.. Idag har vi tvättid, äntligen! Inte för att det är jätte roligt, men det är skönt när allt är tvättat.. Sedan gick jag och älsklingen och funderade på vad fan vi ska hitta på, finns ju aldrig något att göra när man bara går hemma hela dagarna. Men vi ringde markus o frida och frågade om de ville komma hit och äta våfflor och se på film... Så så får det bli =)

Är i vecka 21+4 idag och tiden går så sjuuukt segt. Vill ha ut våran lilla tjej nu! Jag väntar på att det ska bli den 24 Oktober, haha då är det exakt 4 månader kvar tills hon är beräknad. Det är faktiskt inte så lång tid egentligen ;)

Har formaterat om min dator idag så nu är den supersnabb! gött det :)


Gammal bild

Händelserik dag..

Idag började morgonen med att jag vaknade och hade en del disk som jag (sparat) sen igår, haha... Jag skulle ta tag i det och börja diska, men då sa älsklingen att han kunde diska allt för han ändå ville göra en tre rätters middag, så gullig! så jag lät honom göra det. Jag tog mig en dusch och började sedan damma, damsuga och skura hela lägenheten och bädda mm i sovrummet. Så nu är det skinande rent =)

Sedan kom Markus och Frida hit en sväng, vi satt och tjötade lite sedan gick Markus och Dino till Kerim för att hämta en hylla/skåp som jag ville ha i vardagsrummet för det ser lite tomt ut hemma. Just nu är hyllan vit och runt lyckorna är det typ trä färgat, men jag tänkte måla hela hyllan svart då passar den nog bra in ;) Efter att vi bärt in skåpet och fixat så gick vi med Frida & Markus ( HEM ) de har just nu Ronny och Lisas lägenhet under en vecka. Där gjorde vi lite mat och bakade en god kaka =) Medans vi gjorde maten så sålde Dino sin mobil till ett par från Skara, efter det så köpte han en dator och datorskärm vilket var ett mycket bra köp =) Så nu har vi var sin dator så älsklingen kan INTE klaga på mig nu som vill sitta o skriva ibland :D haha!

När vi var hos Frida och Markus så lade jag och Frida oss i sängen lite, haha så nu fick hon både känna och se sparkarna på min mage :) det var lite kul... Det är ju ingen annan som känt eller sett förutom jag, Dino och Kerim =) Det är så typiskt, när jag verkligen känner hur det rör sig och sparkar för fullt i magen och ber mamma eller någon annan känna då slutar det direkt...


Jag, hos ronny & lisa, fast med markus & frida haha.. sletbild




Älsklingen med nya datorn :)




Skåpet till vänster ska jag måla om tänkte jag

Trött..FILMTIPS?

Idag var en riktigt seg dag, Vaknade upp utan min älskling som var och jobbade hela natten och morgonen. Kändes så tråkigt att stiga upp ur sängen då, så jag låg kvar en ganska lång stund. Orkade inte fixa disken eller damsuga ( vilket jag egentligen borde gjort ) och jag lagade inte heller mat till älsklingen som slitit på jobbet, så taskig. Men jag hade verkligen ingen ork =)

Senare på dagen så var vi med Frida och Markus, Riktigt trevligt =) och Frida bakade en supergod kaka! Haha jag testade också tidigare under dagen att göra ett (TEORIPROV) och jag fick 49 rätt och 52 var godkänt, och det var ju 2 år sedan som jag tog körkort så det kanske inte var sådär jätte dåligt, men trodde ändå jag skulle få bättre :D haha!

Nu sitter jag med datorn i knät och älsklingen startade playstationet när han såg att jag skulle skriva i min blogg, haha så söt. Funderar på att ladda ner någon bra film.. Vill ha filmtips,, någon som vet någon riktigt bra film?? Skriv gärna de i kommentarer i så fall ;)


Jag och min älskling på min 20 års dag & förlovningsdagen <3



Måndag!

För två dagar sen fyllde jag 20 år. Den natten var nog den värsta i mitt liv, fick ringa ambulansen pga min rygg. Hade sån värk. Men när de kom så tyckte de att jag skulle åka in till akuten i Lidköping så då gjorde vi det. En läkare undersökte mig och han trodde att det var en muskel i ryggen som var problemet. Och det var det nog! Så min födelsedag började ju inte så bra kan man säga, men den slutade underbart! Att min älskling hade planerat förlovning, ! så söt. Han hade bett sin syster göra en tårta med en snäcka i och i den snäckan hade han lagt i ringarna <3 Jag blev så glad, och chockad!

Så här såg tårtan med ringarna ut




Jag fick en massa fina presenter, hårinpackning, blommor, vas, lotter, Presentkort, Massa pengar, kläder av älsklingen, kläder av hans syster och hans mamma, godis,

Så idag har jag och Dino vart på stan och shoppat lite saker för mina presentkort och pengar, Jag köpte en mjukisdress typ med tröja och byxor i rosa. snygg & skön! sen lite smink och tights och trosor =)

Nu har vi precis haft besök här av Dinos familj :) Och hans syster är SÅ snäll, hon hade köpt inflyttningspresenter till oss. Vi trodde hon skulle köpa 3 små mattor till sovrummet för det var det vi sa att vi behövde och det hade ju räckt :) Men när hon kom så hade hon köpt mattor till hallen och mattor till köket och till sovrummet! sen även en jättefin glas skål och en prydnads sak som man har ljus i, den var formad som ett löv. Så himla snällt och det kändes som hela lägenheten blev förändrad. Det blev så fint :)

20 år imorgon?

Haha känner mig absolut inte som 20 år, men tiden går trots allt! Älsklingen är framme på stan nu, jag fick inte fälja med. så undra vad han ska göra ;) hihi... är så nyfiken på allt han planerat för han har massa lurigt för sig har jag märkt!

Idag har jag haft superont i magen, blev skit orolig. smärtan kommer och går :S undrar vad det kan vara! ska prata med min barnmorska senare idag. Och min ryggvärk håller fortfarande i sig, jävla skit!

Är i vecka 20 idag =)

Tjoho!

Ja nu har man vart hos läkaren som konstaterade ryggskott, mycket trevligt!  Jag hade hoppats på att denna jävla värk snart skulle gå över :(

Idag har iaf min klänning kommit UNDERBART! nu slipper man känna stress att man inte har något att ha på sig på bröllopet. Såhär ser den ut =)


Köpt från modehus.nu De har en massa fina klänningar =)


Ikväll ska jag, älsklingen, Markus & Frida gå på bio.. Det blir filmen: tusen gånger starkare! Hoppas den är bra, jag har ju fasen inte vart på bio på 7 år. haha!

MVC vecka 19+4

Nu har vi kommit hem från MVC, det gick jättebra idag. Först satt vi och pratade lite om hur jag mår mm sedan fick vi lyssna på vår tjejs lilla hjärta och det slog som det skulle det låg på 160. När hon hade den lilla maskin saken mot min mage så sparkade bebisen till inifrån så det kom ett rejält ljud. haha det var roligt att höra :)
Jag blir så glad av att allt är som det ska med både mig och bebisen =) Jag fick också ta ett blodprov idag för att se om jag har tillräckligt med järn i kroppen. Urs jag hatar blodprov :D haha men det är nog inget emot vad som väntas ;)

Ajjjj :(

Har inte sovit ett skit inatt. har SÅ ont i ryggen, vet inte vad jag ska göra. Kan inte sitta, stå eller ligga. Det gör lika ont hur jag än vrider och vänder på mig. Tror kanske jag fått ryggskott eller något? hoppas det går över snart!
Ska ta ett varmt bad nu och sedan sminka mig och fixa mig lite, för idag ska vi till MVC. Hoppas allt är som det ska nu och jag uppdaterar senare vad det är man får göra på sitt ( andra ) besök =)


Vecka 18

Värk, klänning & bebiskläder!

Har haft så ont i min rygg idag så jag vet inte vad jag ska ta mig till, fruktansvärt jobbigt!
Annars har det varit en bra men slapp dag hehe inte städat och fixat så mycket men det är tur jag har min älskade Dino som gör mycket i hemmet <3




Jag har beställt nya påslakanset från Jotex som jag väntar på och även en jättefin klänning som jag beställt från modehus.se. Dinos bror gifter sig nämligen nu den 30 oktober och jag kände att jag ville köpa en fin klänning :)
Så nu springer man ner varje morgon för att kolla posten, haha är så nyfiken på hur det ser ut och om klänningen nu passar när jag blivit lite rundare. Men så stor har jag inte blivit än så det ska nog gå ;) tog också medium på klänningen, har annars small. Så den ska förhoppningsvis passa :)



I lördags var jag och Dino på torget och kikade också, då hittade vi en massa söta bebiskläder. Har lite bilder som jag tänkte lägga upp :) fast det är typ bara hälften av allt det söta vi köpt!


Den längst till vänster har mamma köpt, de tre i mitten har vi köpt och de små strumporna har Dinos släkting köpt i Bosnien.






*Lite Graviditetsbilder*

Här är en bild på ett av de 3 graviditetstesten som jag gjorde. Jag var inte så säker för jag köpte hem 2 tester och jag visste inte hur mycket man kunde lita på "hemmatester" men de visade sig att det visade rätt iaf :)

Jag och älsklingen åkte till bosnien den 11/6 - 10 det var dagen efter min student. Vi hade en jätterolig resa och jag fick träffa alla hans släktingar där nere och vi var ute nästan varje kväll på olika café mm. Men det var en sak som var lite konstig tyckte jag, jag skulle haft min mens där borta efter ungefär 4 dagar där nere. Men den kom aldrig! Fast vi tänkte inte så mycket på det just då.. Men efter 4 dagar sa jag till dino att jag borde ju fått mensen nu, jag tyckte det var lite konstigt. Då sa han: Du kanske är gravid! men de trodde jag inte att jag kunde vara. När vi satt i bussen på vägen hem från Bosnien så hade min mens varit utebliven i 6 dagar, då tänkte jag att fasen jag kanske är gravid ändå. Dagen efter att vi kommit hem så bad jag Dino att köpa med graviditetstest hem vilket han gjorde och jag gjorde direkt ett test och det visade posetivt. Jag blev jätteglad direkt, Dino hamnade nästan i chock men han sa att han var superglad och det verkade han ändå vara trots att han inte sa något. haha!




Bild tagen i min gamla lägenhet i Vara, detta var i Vecka 6 så här syns det ingenting förutom att man kände sig lite svullen, ungefär som när man har mens.



Detta är i Vecka 8, här börjar det typ bara synas lite svullnad kring magen men det ser inte ut som jag är gravid. Ingen annan än jag kunde se att jag var lite mer svullen än vanligt om man säger så.



Här är en bild från Vecka 14, här började det synas att jag var gravid vilket jag tyckte var jätteroligt.




Idag nu när jag skriver detta inlägg så är jag i Graviditetsvecka 19 + 3... Så om 4 dagar har jag gått exakt halva tiden :)
Nu känner jag sparkar dagligen i magen och jag känner det flera gånger om dagen. Det är jätteroligt! Jag känner oftast sparkar på kvällar, mitt på dagen och på morgonen. På nätterna är det precis som om hon sover :)

Jag har också en bild från vecka 18 som jag snart tänkte lägga in, ska bara få in den i datorn. Det är lite krångel med älsklingens mobil. Så jag får hoppas att det funkar att lägga in senare ikväll =)

Dino Husic <3 Ida Thorsell

Den 24 februari är det beräknat att våran dotter ska födas. Hon ska heta Alina Emmelie Samra Husic :)



Här är två bilder på vår lilla tjej





Startar min blogg den 3 oktober 2010

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0