den 29 augusti 2011

Godmorgon! Vaknade imorse vid 6 tiden och hade sjuka smärtor vid båda äggstockarna :/ tror de är cystor som jag haft förr, men man vet ju aldrig. Jag tog mig då smärtstillande och låg med i paden i knät. Lilla gumman sov & älsklingen åkte till jobbet. När jag precis la ifrån mig ipaden & skulle sova så vaknade Alina. Haha bra timing ja va supertrött. Men nu är jag piggare :) häromdagen var vi på ullared. Handlade en massa söta kläder till Alina & en del till mig och hemmet. Dino köpte bara kallingar haha kräsen kille :D
Nu sitter jag och lyssnar på bosnisk barnmusik, faktiskt hyffsat bra haha och bra för Alina att höra =)
Här är Alina med några av kläderna hon fick

Den 26 augusti 2011

Hejhopp! de va ett litet tag sen jag skrev, har hänt massa skit så har inte ens känt för att blogga. Allt blev ett jädra krångel. men orkar inte skriva allt räcker ju att jag skriver att våran bil har pajjat. Det känns väldigt roligt nu när vi skulle hitta på en massa saker. Plus att frågan är hur älsklingen nu ska ta sig till jobbet :/
Idag kommer iaf pernilla och hämtar mig & Alina så vi åker med dom till Nossebro, Älsklingen ska spela match så han kommer till dom lite senare. Sen imorgon åker vi till ullared... ( Jag, Alina, Dino, Pernilla & Lukas ) ska bli kul att handla lite & speciellt till Alina. Det behövs nu hon växer ju som bara den! =)

den 18 augusti 2011

Good morning! Igår hade vi uppe Alina lite längre på kvällen, så jag fick sovmorgon för lilltjejen sov till halv 10, gött idag känner man sig riktigt pigg =) får nog bli en städdag eller promenad kanske? :P men så tråkigt att gå själv jämt.
Såhär kul är det att diska ;)

Seg dag.

Ja idag har vart jobbigt. Jag har skit ont i huvudet, Alina har vart gnällig o skrikig hela morgonen & det lättare ju inte på huvudvärken precis. Dino ringde mig och han hade spytt på jobbet så han var på väg hem. När han kom hem satt jag och åt, då sprang han in o spydde på toaletten.. mm jag var ju väldigt sugen på att äta mer efter det haha. Sen la han sig och sov stackarn. Alina har äntligen somnat. Hon ligger i sitt rum och sover nu :)
Här har ni en bild på surisen! hahaha :)

den 15 augusti 2011

Idag kommer Alinas farmor,farfar & farbror hem. Nu har hon inte träffat dom på snart 2 månader. Ska bli roligt att träffa dom igen :)
I lördags var vi på kräftskiva med mina syskon,deras mamma & vänner. här är en bild på en riktig parypingla med kräftskive-hatten på :D

11 Augusti 2011

Igår gjorde älsklingen en tatuering den blev väldigt fin här är resultatet!
KLAR :)

Piercing?

OM det är många som är intresserade av piercings så kan jag sälja för 40 kr styck alla sorter, men detta kan ta någon/några veckor =) men om många blir/är intresserade så fixar jag något 100 tal piercings i olika färger och till navel,tunga,läpp mm :) verkar detta intressant så skriv till mig :)

helt oanvända NYA piercingar till salu

Ni beställer genom att kommentera i min blogg eller mailar mig vad ni vill ha för typ av piercing & vilken färg ( [email protected]). Jag har till navel, tunga, läpp i många olika färger & motiv, visar några bilder som smakprov :) beställ gärna. tar bara några dagar och det är levererat till DIG! köparen står för frakten.
Några av alla smycken
100 :- styck för alla!
Beställ genom att skriva numret på navelpiercingen. Vill du ha till tungan skriv nummer. till läppen skriver du namnet på den tex (rosa kristall)
NAVEL

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
TUNGA

1


2


LÄPP finns också i guld o annan färg


Kulan är 3mm staven är 8 mm lång ( blå kristall )


kristallen är 2,5 mm & staven 10mm ( grön kristall)
Labret guld med grön kristall

kristall 2,5mm stav 8mm (rosa kristall)
Labret guld med rosa kristall

kristall 2,5mm stav 8mm (clear kristall) finns likadan med 10 mm stav
Labret med clear kristall

kula 3mm stav 8mm (Labret) finns en med stav ca10 mm också
Labret med kula 3mm

kristall 2mm stav 8mm (svart labret med kristall)
Labret svart med clear kristall

Labret svart med kula 3mm stav 8mm
Labret svart med kula 3mm




Den 9 augusti 2011

Då var promenaden längs sjön avklarad! känns gött. När jag kom hem var jag genomsvettig så den promenaden gjorde nog nytta. Nu ska jag äta frukost sen duscha & sedan träffa Frida Olsson för att gå på stan.
Tog ett foto vid sjön


den 8 augusti 2011

Ja egentligen ska man ut & gå innan frukost för bästa resultat. Men älsklingen jobbar sent denna veckan så då börjar han jobba vid 3. Tråkigt om jag ska dra hemifrån medans han väl är hemma :) Så blir att jag och Alina går ut vid 3 tiden idag istället. Någon som vill med SÄG till för det är alltid tråkigt att inte ha någon att snacka med. Igår kväll tog jag och älsklingen en snygg bild haha här är resultatet.

den 7 augusti 2011

Idag startar allt nyttigt, finns inga chips ingen choklad inget här hemma =) har nu köpt bulgur, ska göra tonfisk sallad med fetaost, fick receptet av dinos bror. sjukt god sallad! ska bara äta nyttigt och gå ut & gå nu så får vi se hur detta går. Vägde mig idag och då vägde jag 68,4 kg. INNAN min graviditet vägde jag 51 och när jag träffade dino gick jag upp till 57 kilo. =) 57 är perfekt och är nu mitt mål! Ska väga mig varje söndag, så på söndag får vi HOPPAS jag gått ner några gram haha ;)

Detta är en bild när jag vägde 57


den 6 augusti 2011

Ja då har man städat och diskat lite, bara damsugningen kvar som jag skjuter upp på lite. Blev alldeles slö. hihi JAG ska ju börja gå ut & gå. Känner att jag verkligen måste ner i vikt nu.. :/ vill bli som förr! får ångest. vill inte se ut som jag gör nu! fy...

den 4 augusti 2011

Dagarna bara rinner iväg, hinner ju inte med nått känns det som. Nu är mamma här på besök iaf och vi ska strax fika =) Älsklingen är på jobbet.
Ikväll blir det nog att ta det lugnt, har vart folk hos oss varje dag nu i ett bra tag så ska ta det lugnt nu ikväll med bara familjen <3
Jag & älsklingen på hennes 5 månaders dag den 2 augusti =)

nytt kakel ;)

Klister kakel är grymt!
INNAN




EFTER



den 2 augusti 2011 <3 Alina 5 månader <3

Idag är prinsessan hela 5 månader, gud så fort tiden går :) idag ska vi till stranden igen och nu är det nog ännu skönare i vattnet ;)
Alina började sin dag idag med att säga PAPPA


RSS 2.0