26/11-2012

Varför är det alltid så, idag är jag ledig, har huvudvärk och känner mig helt svag i hela kroppen som om jag är på väg att bli sjuk. Men när man tex ska jobba då mår man kanon och hade fått gjort massa hemma :/ de är ju typiskt! Ska försöka vila en timma, sen hämta alina från dagis, laga mat och städa en del :) man får ta tag i allt trots att man ej är på topp :D hoppas ni andra har en bättre dag!
Att regnet bara öser ner och det är storm ute gör inte heller saken bättre :D

23/11-2012

Idag va vi på ett ultraljud, inte ett vanligt där de mäter bebisen osv utan han kollade mest mig men självklart barnet en del också. Allt såg kanon ut och var normalt precis som det ska vara med både mig och bebisen <3 könet där emot gick inte att se hehe barnet låg med sidan till så man fick ingen bra bild på det då låret va ivägen.
Men det Gör inget att den rörde sig och mådde bra var det viktigaste! Vi ska ändå på det riktiga ultraljudet om 12 dagar längtar redan massa man vill ju se den hela tiden nu hehe.

Lite bilder från igår

21/11-2012

Hej.
Igår morse/natt fick jag en konstig smärta i magen, på höger sida har haft det några gånger förut ( under denna graviditet) men jag ringde ändå barnmorskan för jag blev lite orolig. De ville att jag skulle ringa till specialist mödravården och eftersom jag haft urinvägsinfektion i snart 4 veckor så ville de göra ett ultraljud nu på fredag morgon alltså den 23/11.
Jag blev ändå besviken. Konstig jag är? men jag har gått och väntat till att det ska bli den 5 december för då har vi ultraljuds tid eller vad man ska säga ( det riktiga ultraljudet) och så får vi göra ett nu på fredag då känns det som att man har "fuskat" på något konstigt sätt. Missförstå mig inte det ska bli UNDERBART att få se barnet och dessutom 2 gånger. Men jag är väl lite knäpp bara. haha. Så hur som hellst så blir det två ultraljud så det är bara att ställa sig in på det. Jag var lite orolig först över att behöva göra två stycken men min barnmoska lugnade mig och sa att det är absolut ingen fara, Tänk de som får tvillingar sa hon till mig de gör en massa ultraljud.
   
På tal om annat så har jag haft lite funderingar kring det här med deprission. Varannan svensk människa är typ deprimerad. Kul? haha, nä men jag känner dock inte mig deprimerad på något sätt men när de här "mörkare tiderna" närmar sig har jag märkt att jag blir väldigt rastlös. Det är nog ett tecken för min del alltså inte att jag mår dåligt på något sätt men jag åker gärna runt och hälsar på folk sitter väldigt sällan hemma och gör alla de sysslor som man egentligen ska göra utan jag flyr på något sätt. Kanske är ett bra sätt som jag har för att inte hamna i någon deprission?
 
Ja nog om det, Idag sticker jag från Lidköping. Jag ska åka till Nossebro och hälsa på mina bröder, deras mamma & man :) Det ska bli roligt. Där ska jag också passa på att tvätta bilen. Alina åker med mig dit såklart. Jag ska hämta henne från dagis 14:00 så i åker direkt efter det.
 
Dags att hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig och lite små plock här hemma, och packa alinas väska så allt är klart. Jag har ingen bild på datorn att lägga ut men jag tänkte lägga upp lite bilder från mon mobil om en stund.
 

18/11-2012

Igår gick jag in i vecka 16 tiden rullar allt på, trots att jag tror jag nu gått ner i vikt :/ äter mat och så men mycket mindre än vanligt. Så nu tycker jag magen krympt haha konstigt.

17/11-2012

Konstigt de här. I förrgår kände jag skav i halsen och trodde jag skulle bli sjuk. Igår kände jag verkligen ingenting och vart precis som vanligt. Men igår natt slog de till och jag blev dunder förkyld så nu sitter man här och känner varken lukt eller smak. Det är väl tur det går över ändå.
Igår var vi hos dinos bror som fått barn och såg deras söta lilla Vanessa! Så himla små och Goa är dom. Hoppas innerligt inte jag smittade någon där :/ de skulle inte kännas bra.
Ja nu ligger jag i soffan och har en busig unge som springer runt & grejar! Ska försöka göra mig till människa och försöka ta mig till affären behöver toa papper och ingredienser så jag kan göra pannkakor med nutella.
Ciao!

Bebisen

Kände precis första rörelsen i magen hihi blev helt paff <3 underbart nu är jag säker på att det inte bara var (tarmarna) för detta va en liten bebis de känner jag allt igen sen sist :D har tyckt mig känna något svagt varje dag den senaste tiden men har bara trott de vart tarmar som rörde sig, det var det INTE nu hihi :)

15/11-2012

HejHej.
Ja nu var det ännu en ny dag & jag börjar bli sjuk känner jag. Hoppas inte det blir värre än såhär. Har hosta och skav i halsen.
Dino ligger just nu och sover. Jag och Alina sitter i soffan och kollar på barnprogram hon ropar hela tiden ( TINGEST) haha de är från musses klubbhus hon längtar tills det börjar, populäraste barnprogrammet just nu.
Jag och lilltjejen har precis målat naglarna hihi så sött på hennes små naglar.
 
Jag funderar på vad jag & Alina ska hitta på idag, dino ska jobba och jag är ledig som vanligt är de alltid någon av oss som jobbar, så vi får se vad vi ska hitta på!
 
Ha en bra dag

Bra dag!

Idag har det vart en kanon dag! Alina har fått en liten supersöt kusin! Lilla Vanessa. Jag är så glad för deras skull man vet själv hur det var att få barn den bästa dagen i sitt liv <3
Det är dinos bror och fru som fick en dotter :)
Jag visade en bild för alina på Vanessa och förklarade att det är strinas och farbrors bebis då svarar hon (nessa min bebis) hihi så himla söt.

För övrigt idag har jag jobbat ett par timmar, rätt trött på att jobba vill vara mammaledig, vara hemma och njuta av tiden med sina älskade barn, men den tiden kommer snart igen :)
Alina har vart hos Majka och dedo idag (farmor & farfar) och där har hon alltid lika roligt.

Ja nu ska jag mysa med min älskling som nyss kom hem från jobbet sen sova!

9/11-2012

Idag tog jag nyponsoppa i sängen innan jag gick upp och har faktiskt mått bra nu på morgonen. Skönt.
Idag blir en lugn dag ska mysa med mina älsklingar sen ska jag jobba lite ikväll. Tänkte att jag dino och alina skulle gå ut och promenera eller gå till någon lekplats. Vi får se vad mannen vill också haha.
Imorgon blir en rolig dag, jag har tagit ledigt från jobbet och vi ska åka till skithålan vara för att se en fotbollscup som dino ska vara med i. Haha jag åker aldrig till vara annars finns liksom inget där man vill göra men nu åker jag dit för andra gången tror jag det är sen jag flyttade där ifrån för ca 3 år sen, och det pga en cup, jag älskar fotboll! (iaf att kolla när min pojkvän spelar)
Ne jag sitter här i morgonrock med handduken kvar kring håret så det är dags att klä på sig och fixa i ordning sig och ta tag i denna dag!
Ha det fint!

7/11 - 2012

Goddag!
Denna dagen startar jag också med huvudvärk, illamående urs och fy. Vilken tur att jag har en sån underbar sambo som damsugit, vart nere med tvätten åt mig och nu började han med maten. Han är underbar.
Jag är ledig idag också och funderar på att hitta på något lite senare idag efter att jag hämtat Alina från dagis vid 2.
 
Jag förstår inte hur mitt illamående kan vara så varierande. Det är inte varje dag men vissa dagar är verkligen tuffa. Jag hade inte alls så med Alina utan då mådde jag i princip bra under hela graviditeten. Så jag funderar på om det är en pojke eller kanske 2 stycken i magen min? hihi fast jag vet att graviditeter kan vara väldigt varierande trots att de är samma kön där inne.
 
Jag har också kommit på att jag väldigt gärna skulle vilja ha en system kamera nu. Känns som att det är dags. Blir ju så grymt bra bilder. Varför önskade jag mig inte det när jag fyllde år? ^^, haha.
 
Här är en bild på Alina och Embla Sannas dotter, taget med hennes systemkamera. Blir ju kanon!
Embla & Alina
 
 
 
 
 
 

Den 6/11-2012

Urs vilken dag! Körde alina till dagis och dino till sina föräldrar han skulle köpa vinterdäck åt dem.
Men när jag kom hem satte illamåendet igång, jag tror det har med min magkatarr att göra mest men graviditeten påverkar väl också en del. Nu ligger jag i sängen och mår illa, huvudvärk trots att jag vill vara jätte pigg och städa hela lägenheten.
Man vill ju passa på att städa nu när man är ledig i 2 dagar! Men såklart när man är ledig ska man må dåligt :( hoppas jag mår bättre senare iaf så man kan få lite saker gjorda.
Roligt inlägg med bara massa klagomål haha men ibland får man väl klaga lite ;)


Men när alina gör sina roliga miner då dör man av skratt och hela dagen blir genast bättre :P bjuder på en bild på tok ungen <3

Vecka 14 med bebis 2 ;)

Dags Igen!

Ja det är dags för 2 saker, min blogg har vart borta konstigt nog :/ har inte kunnat gå in på den eller hitta den när jag sökt den. konstigt. Nu tänkte jag i alla fall att jag skulle börja blogga lite igen och sedan är det så att det också är dags för en liten bebis till :) Underbart! Jag är nu snart i vecka 15 redan. Tiden bara flyger förbi. Med Alina i magen så minns jag hur långsamt tiden gick, helt sjukt man räknade verkligen dagarna! nu blir de mer att man räknar veckor.
Exakt om 1 månad idag så är det dags för Ultraljud <3 då får vi se vad/vem som gömmer sig där inne. Ska bli spännande att se vad det är för kön men de viktigaste är att den är frisk :)

 

Här är min stora prinsessa nu <3  20 månader gammal :)

 
Mys med mamma <3
 
 
Jag & Älsklingen
 
 
Här är jag i vecka 13 tror jag alltså lite större nu, :D 
 
 
Våran fina vagn som vi har köpt :) Jag är supernöjd!!!
 
 
 
 
RSS 2.0