SITTER SJÄLV

Ja det har Alina lärt sig nu :)

den 31 juli 2011

Har inte hunnit blogga denna helgen har haft fullt upp. I fredags satt vi hemma och grillade och min lillebror sov över hos oss. Sedan på Lördagen åkte vi ut till spiken och åt god rökt fisk mm :) sen efter det åkte vi med Pernilla & gunner hem och spelade spel och drack lite öl. Dagen efter det åkte vi tillbaka till Lidköping och då åkte vi till Villabadet här och solade o badade. Jätteskönt i vattnet =) efter det åkte vi hem och grillade igen, haha och nu är jag helt slut och ska ta mig ett kylande bad sedan vila en stund, sen får vi se om det blir en kvällspromenad med mina älsklingar!

Här är en bild på mina älsklingar när vi var på spiken :)

Här är en bild från grillningen idag.. mmm :)



den 29 juli 2011

Ja imorse vaknade man upp till att Alina sa BABA! vet inte vad hon menade men de va nog en blandning av mamma & pappa haha =) sen tog jag upp henne till vår säng där hon satt alldeles ensam i ca en halv minut sen blev det vingligt, men HERREGUD vad hon utvecklats den senaste veckan, min lilla skrutt. Hon är SÅ stor nu känns det som :)

MAMMA!!!!!!!

Alina säger nästan mamma nu! hehe har hållt på hela morgonen o sagt MAMMA, nu ligger hon såhär ( bama mama maba ba ma ma ) hihihi

den 27 juli 2011

Idag har jag & min prinsessa vart på stranden <3 så mysigt, sen kom sanna, hennes dotter & syster förbi :)

ÄLSKLINGEN FYLLER 20

IDAG
Grattis min älskade pojkvän, du är bäst!
I lördags så hade vi en fest för dino som fyller 20 idag men vi firade de i helgen ist, festen blev lyckad och det kom nog ca 20 st hit :)
Här är lite kort från i fredags

Frida,jag,nadine


Älsklingen & jag





Älskling & jacob





<3 MIN FINA UNDERBARA ÄLSKLING <3




Och igår hade vi kalas för Dino också då mina föräldrar mm kom hit, :) trevligt! men idag är ju ändå dagen då han blir 20 så jag har även idag gjort en stor smörgåstårta till han ;)

den 21 juli 2011

Shiiit va jag stressar när ja ska hinna med massa på en dag. haha idag har ja stressat så jag blev alldeles yr, vaknade upp vid halv 12 :O väääldigt lång sovmorgon, gumman låg bredvid mig o prata lite på morgonen tror ja för hon va redan vaken bredvid mig när ja vaknade. Brukar flytta över henne så hon får sova bredvid mig när hennes pappa går upp tidigt och åkt till jobbet. När ja gått upp imorse gav jag Alina ny blöja o gröt med pure som sylt, diskade, städade, sen kom min lillasyster som hade Alina så jag fick duscha :) Sen gick vi till systemet o handlade lite gott och sedan till ICA och handlade massa olika burkmat/puréer till Alina & även 2 små nya nappar :) Sedan till Willys och köpte tårta och drickor, dino fyller 20 på måndag :) hehe men de firar vi med en rejäl fest på lördagen och ett kalas på söndagen. Älskar min dotter Alina & hennes pappa Dino <3 de två betyder ALLT

Alinas nya vän :)

hehe Ja idag har jag träffat Sanna & hennes lilla Embla :) så söta så! här är lite kort som Sanna tog.
<3 Alina till vänster & Embla till höger <3

den 20 juli 2011

När man vaknade imorse såg det ut att bli kanon väder, men klart att målnen tar sig fram mer & mer nu.. ahh! det finns verkligen ingen sommar här i Sverige.
<3 Min älskling skrattar <3

den 19 juli 2011

Det är bra jag skriver datumet överst på varje blogg inlägg nu, då minns man vad de är för datum haha kan lätt glömmas bort när man bara går hemma :D sitter vid datorn och min underbara dotter ligger på ett täcke här på golvet bredvid mig, gud vad jag älskar henne! finns inget bättre på denna jord och henne kommer jag alltid att göra allt för :) mammas lilla hjärta <3
Här busvisslar hon ;) 4 månader gammal hahaha...

FYRA GENERATIONER, PÅ PAPPAS SIDA

På bilden: Pappa,farfar,jag,farmor & Alina
hela bilden kom inte med, får fixa det sen nu blir det mat!

MAMMAS FINA PRINSESSA

den 18 juni 2011

oho! hade precis en väldiiiigt gnällig tjej här, men då vet man att hon är trött :D la henne i sängen hon drog snutten över ansiktet o somnade direkt. hehe så söt är hon :D och vad ska jag göra nu då? jo man behöver inte ens fråga sig själv, STÄDA såklart :) blev massa disk sen igår när jag gjorde hemmagjort vitlöksmör o mackor i ugnen, mmm vad gott det blev :D vi gjorde detta ganska sent så då blir disken kvar tills idag. ska diska upp om en stund & bädda säng mm. Men först ska jag allt köra en pokerturnering ;)
En sak jag undrat länge är vilken ögonfärg min dotter kommer få, hennes pappa har bruna, jag har blå. hennes farfar har bruna & farmor gröna. Min mamma & pappa har blå. Alinas skiftar i grön/brun/blå. Vilken färg tror ni att hon får? här är en bild på hennes öga men de e dagsljus på denna bild, på kvällen är ögonen bruna :D men de är aldrig klarblå färg på dom så personligen tror jag inte dom blir blå. menmen kan bli kul att se sen :)

den 17 juli 2011

MEN, glömde skriva att igår hade jag och älsklingen vart ihop i 1,5 år..fy på mig! men hade inte glömt dagen, bara att skriva om de ;) hehe..fast de e ju inte så stort ändå. roligare sen när det blir 2 år osv =)
Igår var vi som sagt på släkt träff, här är lite bilder där ifrån

Jag i blått och dino gör en väldigt rolig min, haha sen är det min kusin jennifer längst till vänster & bredvid henne är det min brors tjej Lisa






Några av alla folk



Älsklingen vill inte synas? haha & jag ser riktigt fet ut hahaha


den 16 juli 2011

Good morning
Nyvaken & huvudvärk, trevlig start på dagen. Vet inte varför men jag började få huvudvärk igår kväll när jag drack lite vin, så jag slutade dricka.. men huvudvärken sitter kvar.
Alina har badat nu på morgonen och nu somnade hon efter lite mat. Idag ska vi åka på släkt träff ska bli kul det var länge sen jag var med på det =)
Här var min lilla prinsessa inte stor hehe <3

VIN

Ja nu ska jag ta mig något glas rött vin :) gott! det är ju ändå fredag hihi

* Vår nya lägenhet *

VARDAGSRUMMET
KÖKET
BALKONGEN
SOVRUMMET





ALINAS RUM





TOALETTEN

Ingen spreciellt fin toa,men tvättmaskin o så ska in sen =)

VÅR GARDEROB, MITT (SMINKRUM)

Garderoben är jättestor,men för stökig för jag har sorterat tvätt som ska tvättas idag så de ligger på golvet, därför tog jag bara kort längst in ;)


HALLEN





Ja så ser vårt hem ut nu för tillfället, det är mycket som ska göras o köpas. Tavlor mm i vardagsrummet ska bli bilder på oss på en vägg, och gardiner i köket ska fixas o disk + tvättmaskin ska in =) och lite annat så än är det inte klart ;)

Nails

Varför slösa pengar & krångla med lösnaglar när man kan spara ut sina egna ;) ? målade mina lite coolt i förr går, såhär ser de ut nu :

Lite suddig bild bara

Ska städa hela lägenheten & fota idag har ja bestämt, återkommer senare med bilder så ni får se hur vår nya lägenhet ser ut ;)

den 15 juli 2011

Halloj
Då har man ätit frukost och Alina har ätit gröt men sedan ville hon även ha lite ersättning för att sedan somna :) Jag själv ska städa lite, om tvätten torkat sen igår ska den vikas. har även lite disk som alltid, och de ska diskas upp. Sedan får jag se vad denna dagen har att erbjuda. Det är ju inte så fint väder ute så blir nog hemma dag idag & har även en tvätt tid som är väldigt behövlig idag klockan 18:00.

Alina i sin One Piece

Alla leksaker ska smakas på

Den 14 juli 2011

Tycker det är svårt att komma på en överskrift varje gång man ska blogga, så blir bra med datumet ;)
Min älskling jobbar ju varje dag nu så nu tänkte jag passa på att börja blogga lite mer igen, får skriva när Alina sover :P annars får man inte mycket skrivit. Hon är en bestämd men supersnäll liten dam. Hon skriker verkligen ALDRIG om det inte är att hon är hungrig lr trött. Annars är hon alltid glad & lugn. Men hon är så bestämd! haha hon vägrar att ligga ner tillexempel på en filt på golvet, det går ju bara inte. Men då skriker hon inte utan hon har sina ( klagoljud) haha hon grymtar typ tills man tar upp henne eller sätter henne i gåstol eller liknanade. Så söt liten prinsessa <3
Ja nu kom jag ganska nyligen hem, för ca en timma sen. Körde älsklingen till jobbet eftersom jag ändå skulle passa på att handla där. Så smidigt när han jobbar på dafgårds. Bara att dra hans (jobbkort) så kan du handla på det :) fast dras på nästa månads lön. Men de har så bra saker där. Tex pan pizzor mm.
Lilla skrutten somnade precis och ligger i sin säng så sött, så jag funderar på om ja ska börja plocka o städa lite smått och sedan hänga upp tvätten :) är nog dags att sätta fart med det nu.
Ja i moja mala princeza
Jag och min lilla prinsessa

skratt

HAHA här ser ni Alina gapskratta :D
http://www.youtube.com/watch?v=GTRT8OwkpQg

Älsklingen jobbar o jobbar o jobbar

OCH vad ska jag och lilla prinsessan hitta på? börjar bli ganska långtråkigt att bara sitta hemma nu :D hehe...

Gröt..

Ja Alina äter gröt varje morgon & kväll nu, fungerar jättebra =) så roligt att hon kan äta något utan att få ont i magen. Morot mm gjorde så hon fick jätteont. Men idag köpte jag palsternacka o nått får se om de funkar bra.
Nu börjar de bli fint väder ute =) känns härligt.
Har så många funderingar på vad jag & älsklingen ska hitta på helgen innan han fyller 20 år. Om vi ska gå på liseberg o resturang, eller om vi ska gå på en konsert med Dino Merlin, eller om vi ska ha en rejäl fest här hemma? Vad tycker ni???
RSS 2.0