21/11-2012

Hej.
Igår morse/natt fick jag en konstig smärta i magen, på höger sida har haft det några gånger förut ( under denna graviditet) men jag ringde ändå barnmorskan för jag blev lite orolig. De ville att jag skulle ringa till specialist mödravården och eftersom jag haft urinvägsinfektion i snart 4 veckor så ville de göra ett ultraljud nu på fredag morgon alltså den 23/11.
Jag blev ändå besviken. Konstig jag är? men jag har gått och väntat till att det ska bli den 5 december för då har vi ultraljuds tid eller vad man ska säga ( det riktiga ultraljudet) och så får vi göra ett nu på fredag då känns det som att man har "fuskat" på något konstigt sätt. Missförstå mig inte det ska bli UNDERBART att få se barnet och dessutom 2 gånger. Men jag är väl lite knäpp bara. haha. Så hur som hellst så blir det två ultraljud så det är bara att ställa sig in på det. Jag var lite orolig först över att behöva göra två stycken men min barnmoska lugnade mig och sa att det är absolut ingen fara, Tänk de som får tvillingar sa hon till mig de gör en massa ultraljud.
   
På tal om annat så har jag haft lite funderingar kring det här med deprission. Varannan svensk människa är typ deprimerad. Kul? haha, nä men jag känner dock inte mig deprimerad på något sätt men när de här "mörkare tiderna" närmar sig har jag märkt att jag blir väldigt rastlös. Det är nog ett tecken för min del alltså inte att jag mår dåligt på något sätt men jag åker gärna runt och hälsar på folk sitter väldigt sällan hemma och gör alla de sysslor som man egentligen ska göra utan jag flyr på något sätt. Kanske är ett bra sätt som jag har för att inte hamna i någon deprission?
 
Ja nog om det, Idag sticker jag från Lidköping. Jag ska åka till Nossebro och hälsa på mina bröder, deras mamma & man :) Det ska bli roligt. Där ska jag också passa på att tvätta bilen. Alina åker med mig dit såklart. Jag ska hämta henne från dagis 14:00 så i åker direkt efter det.
 
Dags att hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig och lite små plock här hemma, och packa alinas väska så allt är klart. Jag har ingen bild på datorn att lägga ut men jag tänkte lägga upp lite bilder från mon mobil om en stund.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0